Dag 1

11 maart 2010 - Franekeradeel, Nederland

even een snel bericht, want ik heb nog maar 15 min. typ tijd.

Ik ben goed in Accra aangekomen en goed ontvangen. De volgende dag gelijk op de bus gezet. Dit was veel wachten, ik moet nog wennen aan de African time. Na 13 uur in de bus te hebben gezeten kwam ik om 21:00 veilig in Tamale aan. Ook hier ben ik goed ontvangen. Omdat ik erg moe was en omdat morgen iemand naar Bolga gaat. ben ik een dagje hier gebleven.

Het is hier nu 38 graden. Dat is wel wat anders dan de 5 graden in Nederland.

Alles is verder goed en binnekort krijgen jullie uitgebreider bericht.

Groetjes Hilda

Simone:
11 maart 2010
Lieverd!
Wat leuk om wat van je te horen!
Veel aan het busreizen dus, maar dan zie je natuurlijk ook veel!
Geweldig gewoon!
Geniet er van en ik ben benieuwd naar je volgende bericht.
Tuut
Bas:
12 maart 2010
Ik zie dat je dus een internetcafe hebt gevonden. Heel goed, dan zien we wat berichten van je. Toch heel leuk zo'n dagboek op het internet.

Goed te horen dat je reis voorspeodig is verlopen. Ik ben wel heel benieuwd naar het uitgebreide verhaal erachter, want reizen onder die omstandigheden zal heel wat anders zijn dan wat wij hier gewend zijn.

Hou je ogen maar goed open en blijf open staan voor alle indrukken die je daar opdoet. Daar heb je wat aan in je hele verdere leven.

Groetjes.
Ik kijk iedere dag op je blog!
Tim:
12 maart 2010
Geweldig meid! En nog kunnen internetten ook, is het daar wel zo arm ;) volgens mij heb je gewoon een dikke mac in die plaggenhut :P

hvj meid xxx
Christa:
Héé Hilda!
Fijn dat je goed bent aangekomen!
Doe je voorzichtig? Ben nu al benieuwd naar je verhalen!!
Succes xxxx Christa
marjanne:
Hallo Hilda

Fijn om te horen dat je goed ontvangen bent en euk om je verhaal te volgen en ons deelgenoot te maken van de indrukken. Veel liefs

Ook van Jan, Marjanne
Anniek:
13 maart 2010
Haa hilda!
Fijn dat je goed bent aangekomen! kan me voorstellen dat je moe van dat reizen bent zeg, wat een tochten, vooral in de bus met 38°?? Nog last van een cultuurshock? ik hoop dat dat mee valt!
Nou lekker genieten iig! en ik verheug me op je uitgebreidere bericht! :D
Dikke kus!
Nienke van Reeuwijk:
15 maart 2010
Haaaai poepie!!

Kan eindelijk je blog lezen. (we hebben idd nog steeds geen internet)

We zijn blij dat je goed aangekomen bent.
Een heel fijne tijd daar!

We wachten met smart op je volgende blog.

Dikke zoenen Stijn en Nienke
De Buren:
15 maart 2010
Hoi Hilda,

dat zijn nog eens busreizen, 13 uur...... Hoeveel strippen is dat?
De temperatuur daar lijkt me prima. Vooral blijven smeren. We hopen dat je heel veel leuke ervaringen opdoet en we zullen je regelmatig volgen op je blog.

Groeten,
Jelma, Denis, Marijn en Tobias.
marleen:
16 maart 2010
hee hilda!

superleuk om te lezen! je gaat een supermooie tijd tegemoet en ik hoop dat je af en toe nog de tijd en een internetcafeetje vindt om je verhalen op te schrijven. Ben je trouwens ook via het SYTO? Via die organisatie ben ik destijds naar het weeshuis gegaan.
Veel foto's maken!

Liefs marleen

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: